Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Een bitcoin wallet beheren

Een bitcoin wallet beheren

Bestebank

Via Bestebank.org kun je onderzoek doen naar het zoeken van een goede bitcoin wallet. Dit is namelijk niet een voor de hand liggende opgave. Het kopen van de coins is makkelijk, maar het beheren is voor veel beginners echt een uitdaging. Elke gebruiker moet daarom ook kijken welke wallet het beste bij je wensen past. Je kunt bijvoorbeeld wallets testen, zodat je zelf kunt kiezen hoe je hem vindt in gebruik en welke je het makkelijkste vindt.

Bestebank

Een paar wallets uitgelicht

Hieronder lichten we een aantal wallets uit. Ga naar de site voor meer informatie. 

Een Trezor T hardware: een veilige opslag van het herstelbestand, de master seed. Het vereist wel investering. De tweede is een Bitbox02: goedkoop en erg eenvoudig in gebruik, goed voor beginners. De derde is de Green Bitcoin wallet. Dit is gratis en voor de smartphone. Ook kan dit in combinatie met de cryptosteel-capsule worden gebruikt. Wil je echt actief gaan handelen middels een handelsplatform, dan wordt het aangeraden om Trezor T in te zetten voor de opslag en verder te gaan met de Bitvavo beheerde wallets. In Amsterdam zit een mooie beheeroplossing met een uitstekend handelsplatform. Bitcoins die niet worden verhandeld kan via de Trezor T of via de Green bitcoin wallet. Bij geen geduld of weinig technische vaardigheid kun je de Nederlandse Blox Bitcoin app testen. Wil je meer weten over bitcoin, ga dan naar de website, je kunt lange en goede blogs lezen over alles wat erbij komt kijken: zo weet je zeker dat je goed zit.

Bestebank
Redactie

Reacties zijn gesloten.