Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Honeywell BW Clip

Honeywell BW Clip

Wanneer je werkt met gevaarlijke gassen, is het belangrijk dat je weet of het nog wel veilig genoeg is om aan de slag te gaan. Gassen zijn tot een bepaald moment nog veilig, maar kunnen daarna door langdurige blootstelling ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Als je werkt met één specifiek soort gas, heb je genoeg aan een enkelgasdetector die specifiek op dit gas is ingesteld. De Honeywell BW Clip is een dergelijke enkelgasmeter die je eenvoudig via G4S Safety Solutions kunt bestellen. De Honeywell BW Clip is erg geschikt om te gebruiken tijdens je werkzaamheden en is makkelijk in gebruik, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Het gebruiken van een enkelgasmeter is zeer belangrijk en dankzij de Honeywell BW Clip voldoe je aan de eisen die er vanuit de overheid worden gesteld.

Zekerheid tot de decimaal nauwkeurig

De Honeywell BW Clip is een enkelgasdetector die voldoet aan alle eisen die je kunt hebben voor een meter. De Honeywell BW Clip heeft een levensduur van 2 jaar, welke verlengd kan worden door de meter in de slaapstand te zetten wanneer deze niet gebruikt wordt. De belangrijkste gassen waarmee gewerkt wordt, zoals CO, H2S en O2, worden snel en nauwkeurig gemeten. Het gebruik van de Honeywell BW Clip is eenvoudig en je hebt geen last van dat de detector moet kalibreren of ander onderhoud. Zelfs onder zware druk en op vochtige plekken is de Honeywell BW Clip in te zetten. Perfect voor elke mogelijke werkplek.

Door gebruik te maken van de Honeywell BW Clip hoef je je een lange tijd geen zorgen meer te maken over of je werkplek wel zo veilig is als je zou hopen en verwachten. Wil jij ook op een verzekerde manier aan de slag? Ga dan naar de webshop van veiligheidsexpert G4S Safety Solutions en bestel ook de Honeywell BW Clip voor het meest zekere gevoel van veiligheid.

Redactie

Reacties zijn gesloten.