Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Schoolmeubilair aanschaffen

Schoolmeubilair aanschaffen

School meubilair

Als leerkrachten in de lagere school in onze buurt zijn we allen zeer gemotiveerd en willen we er het beste van maken. Hiervoor hebben we natuurlijk ook nood aan een goede omgeving voor de kinderen. Een groot deel hiervan start dan ook met een goede schoolomgeving. Deze was bij ons echt wel verouderd, dus was het bij ons wel eens de hoogste tijd om op zoek te gaan naar nieuw schoolmeubilair. Een collega van me raadde dit bedrijf aan, dus ik besloot om toch even te kijken op hun website, je weet immers maar nooit…

Schoolmeubilair

Onze ervaring met dit bedrijf: een echte topper, of toch eerder een flop?

We kunnen eigenlijk zeer kort zijn, voor ons was onze ervaring met het bedrijf een echte topper. De website was zeer beknopt, maar wel zeer duidelijk en overzichtelijk. Het was een voordeel dat ze zeer veel meubilair hadden, voor redelijke prijzen EN dat je deze prijzen ook gewoonweg online kan bekijken zonder hiervoor offertes of dergelijke aan te vragen. Bovendien hebben ze ook een vrij ruim aanbod van meubilair. We besloten dus al vrij snel iets te bestellen, gebaseerd op de mening ook van die ene collega. Niet veel later kregen we onze bestelling ook geleverd. Dit kostte ons eigenlijk niet zoveel extra en we kregen ook de juiste levering toegestuurd. Geen problemen mee gehad, zag er ook exact zo uit als we verwachtten. Ondertussen hebben we dus een heel nieuwe look kunnen geven aan onze school zonder zeer veel geld te hoeven uitgeven. Alles samengevat: ben je ook op zoek naar degelijk schoolmeubilair, dan ben je hiervoor echt wel aan het juiste adres. Wij vinden dit alvast een echte topper!

Schoolconcept
Redactie

Reacties zijn gesloten.