Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Wil jij een paardentrailer kopen?

Wil jij een paardentrailer kopen?

paardentrailer kopen

Wil jij een geschikte paardentrailer kopen voor jouw paard? Dan kun je terecht bij KovdBerg. Hier bieden ze allerlei soorten paardentrailers aan van verschillende merken. Wanneer je een paard hebt wil je natuurlijk dat je er overal makkelijk mee naartoe kan. Met behulp van een paardentrailer kan je je paard makkelijk achter de auto aan vervoeren. Je paard kan dan comfortabel staan en zal geen last hebben van de rit. Je moet dan wel zorgen dat je een geschikte paarden trailer koopt. Zo zijn er paardentrailers verkrijgbaar in verschillende groottes. Er zijn ook trailers waar meer dan 1 paard in vervoert kan worden. Wanneer je met een paardentrailer wilt rijden moet in sommige gevallen wel beschikken over een apart rijbewijs. De trailer kan namelijk samen met de auto zwaarder dan 3.500kg in totaal. Wil jij in paardentrailer kopen? houdt dan rekening met deze zaken.

paardentrailer kopen

Wanneer rijbewijs BE halen?

Je moet rijbewijs BE halen wanneer het rijtuig inclusief de aanhanger en het laadvermogen boven de 3.500kg bedraagt. Verder moet je ook met een aantal zaken rekening houden wanneer je gebruik maakt van een aanhanger. Zo moet je rekening houden met de trekhaaklast, dit staat dan ook vaak vermeld op het kentekenbewijs. Het trekkende voertuig mag ook niet meer dan 3.500kg wegen. Dan moet je namelijk beschikken over een vrachtwagen rijbewijs.

Redactie

Geef een reactie